Путін провокує ланцюгову реакцію воєнних конфліктів в Азії

Озброєння терористів та виключення їхніх угруповань з переліку терористичних організацій в РФ - запустить низку воєнних конфліктів в Азії вже найближчим часом. Як це буде?

Кілька днів тому написав про можливість появи "нової зброї" у хуситів та посилення проблем торговельної навігації у Червоному морі. Вчора Путін натякнув на таку можливість, правда без згадки хуситів.

З-поміж інших моїх прогнозів. Сходи ескалації можуть привести Ізраїль (після операції в Секторі Гази) до війни в північному Лівані. Цей прогноз уже на стадії реалізації - третя ліванська війна на порозі. Згідно з моїм прогнозом, після Гази та хуситів, настає черга Лівану, потім шиїти на півдні Іраку, Сирія (там, до речі, пройшли спільні навчання сирійської армії та російського угруповання). Фінальна точка сходів ескалації - Іран.

Афганістан за допомогою китайської м'якої сили перетворюється на один із геополітичних вузлів Центральної та Південної Азії

Ще один мій прогноз - виключення "Талібану" в РФ зі списку терористичних та екстремістських організацій. Афганістан за допомогою китайської м'якої сили перетворюється на один із геополітичних вузлів Центральної та Південної Азії (трансафганський транспортний коридор, залізниця до Ірану, ТАПІ - газопровід Туркменія, Афганістан, Пакистан, Індія).
Усе це є досить важливими елементами азіатської геополітики. Стежимо за подіями, вони вплинуть і на нас.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі