Z-пропаганда ниє: українські дрони нищать все, РЕБи безсилі

Колишній ватажок ДНР Бородай пропонує російській армії відкотитися до часів Другої світової і користуватися дротовим зв'язком. А все - через українські дрони. Демілітаризація вдалася?

"Дронів - неймовірна кількість у них, просто нелюдська кількість! Ми втрачаємо особовий склад, ми втрачаємо техніку - а вона, як ви знаєте, небезкінечна". На російське телебачення прийшов колишній ватажок терористів ДНР, а нині депутат Госдуми Росії Олександр Бородай. Він дуже хвалив українські безпілотники, які тепер вражають окупантів на відстані 10-15 км в російському тилу. Та й загальний тон військових "експертів" на Z-каналах відчутно змінився. Раніше вони розказували, що от-от, і вони захоплять щось значиме. Зараз - визнають, що жодного більш-менш помітного просування з їхнього боку не спостерігається.

Мало того - за словами Бородая, українські умільці навчилися налаштовувати дрони на частоту російських РЕБів. Тож коли така станція намагається заглушити наші безпілотники - вона насправді глушить свої ж апарати. Російський терорист не приховує суму й розчарування та пропонує взагалі - заглушити РЕБами увесь зв'язок. Тобто - друга армія світу настільки безпорадна перед українськими технологіями, що готова відмовитися від усіх цивілізаційних досягнень, і користуватися польовими раціями та дротовими телефонами. Можна лише уявити, як російські солдати, як і 100 років тому, бігатимуть від позиції до позиції, розмотуючи котушки дроту між польовими командирами.

Скабеєва теж засумувала: каже, до початку російської демілітаризації Україна отримувала самі шоломи, однак через якихось 2 роки - західні далекобійні ракети вже б'ють по історичних територіях країни-агресорки. Якось усе не за планом пішло? Тепер Скабеєва скаржиться - Франція не проти, якщо її "Скальпами" вдарять по аеродромах Курщини і Білгородщини. Що ж це за демілітаризація така? Однак ніхто з пропагандистів в ефірі не визнає - спецоперація Путіна провалилася, і весь світ побачив не силу Росії, а її слабкість. І лише божевільний кремлівський карлик без упину торочить про міфічні досягнення на полях бою. Всі бачать, що він веде країну у прірву - і мовчать.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі