Корупція в українців у ДНК? Треба просто не дозволяти красти

ЗМІ - означає "змінотворчість". Українські журналісти часто займаються тим, що мали б робити зовсім інші органи, але саме розголос і суспільна увага - рухають державу до позитивних змін

Добрий ранок, друзі! Це не зовсім журналістика - те, що робимо ми з Анною Сорокою і Aнною Кисляковою. Ми не розпитуємо у фігурантів "а що ви думаєте про це" чи "що ви скажете про оце-от". Ми взагалі мало спілкуємося з людьми - більше по pdf-ах і xl-ях. Я навіть офреки здебільшого не жалую, бо все одно звожу розмову до "а покажіть папірчик".

Меседж простий - систему характеризує не помилка, а реакція на помилку. Тому якщо знизити завищену ціну, або відмовитись від свята маржі - це буде суперпозитивна новина для всіх нас

Але іноді, і можливо навіть трохи частіше, ніж класичним медіа, нам вдається порадіти змінам, які ми робимо своїми некласичними публікаціями. І так, я не соромлюся хвалитись нашими досягненнями. Бо переслідую ще одну меркантильну ціль, окрім погладити собі его і довести, що ми не дарма працюємо. Це ще і меседж для інших замовників, які дозволяють собі іноді щось нехороше. Меседж простий - систему характеризує не помилка, а реакція на помилку. Тому якщо знизити завищену ціну, або відмовитись від свята маржі - це буде суперпозитивна новина для всіх нас. І ми обов'язково відзначимо справжніх змінотворців. Бо лише так ми і приходимо до змін на краще в масштабах країни. Я справді ще довго пам'ятатиму свій переляк від поганих очікувань щодо фортифікаційних кошторисів, які виявились справді набагато кращими, ніж про нас говорять рашисти: "корупція у українців у ДНК".

Ні, не в ДНК. А лише в деяких закупівлях. Які "Наші гроші" витягують на світ божий з єдиною метою - зробити їх кращими. З Днем журналістики, колеги!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі