ООНівські гроші в конвертах: як тилові адміністрації шахраюють з податками

У Луцьку споруджується офісне приміщення за 46 млн грн, які виділила ООН. Однак зарплати будівельникам у кошторисі - суттєво занижені. З якою метою?

Бодрий ранок, хунта! У мене вже весь сарказм закінчився. Бо що ти зробиш, коли дуже миролюбне ООН не дає нам грошей на війну, а лише на мир. Ну не придумали ці прекранодушні люди, як профінансувати наші фортифікації, а дали грошей на дуже красивий офіс в тилу. Ну звикли вони в себе жить у дуже красивих офісах, так чому б вони забороняли українцям лише на підвісні стелі сплавити 3 мільйони гривень.

...цікаво, як ООНівці з усім їхнім людинолюбством пропустили зарплати будівельників по цьому проєкту у розмірі аж 14 тисяч гривень? Я сподіваюсь ви розумієте, що це насправді брехня. Навіть Пенсійний фонд для розрахунку пенсій бере 17 тисяч

До речі, якщо вже ООН якось перевіряло будівельний проєкт цього офісу, то цікаво, як ООНівці з усім їхнім людинолюбством пропустили зарплати будівельників по цьому проєкту у розмірі аж 14 тисяч гривень? Я сподіваюсь ви розумієте, що це насправді брехня. Навіть Пенсійний фонд для розрахунку пенсій бере 17 тисяч. Тобто будівельна фірма стопудово має доплачувати робіткам в конверті, який формуватиметься із завищених цін будматеріалів у цьому кошторисі. А тому, по суті, відбудеться тупе ухилення від оподаткування. А значить - бюджет отримає менше грошей, з яких Україна і оплачує свою армію. І ООНівські гроші навіть таким опосередкованим чином не попрацюють на ЗСУ.
Я ж кажу. В мене вже скінчився сарказм. Якась дрімуча ненависть починається до безпечального будівництва в тилу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі