Простіше, ніж здається. Як перевести економіку на військові рейки

До речі, відрізнити цивільну економіку від мілітарної у військовий час неможливо, бо це єдиний економічний організм

Як перевести економіку на військові рейки?

Просто. Достатньо здійснити дерегуляцію та лібералізацію! Ввести мораторій на перевірки, скоротити чиновників, скоротити державні невійськові витрати, провести тотальну приватизацію.

Можливо, я розкрию таємницю, але економіка перейшла на військові рейки 24 лютого в автоматичному режимі. Все, що зараз потрібно, - не заваджати їй працювати, як це робилося у мирний час. Виникає питання: якщо економіка вже на рейках, то чому нам бракує зброї, снарядів, дронів?

Мілітарна економіка зарегульована ще міцніше, відтак її треба теж дерегулювати та скасовувати податки виробникам і постачальникам зброї

ʼТому що мілітарна економіка зарегульована ще міцніше, відтак її треба теж дерегулювати та скасовувати податки виробникам і постачальникам зброї. Потрібно дозволити (і більше не забороняти) вільно торгувати, виробляти зброю без жодних обмежень, ліцензій, дозволів, юридичних ризиків та кримінальних наслідків. Тоді виробників стане у десятки разів більше.

До речі, відрізнити цивільну економіку від мілітарної у військовий час неможливо, бо це єдиний економічний організм! Нанесення шкоди навіть ресторану, спортзалу чи іншому закладу, шкодить і мілітарний частині.

Так працює економіка, а соціалізм не працює!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі