У Путіна є страшна секретна зброя

Це не танк і не ракета, а …карликовий алкоголік

Володимир Путін часто лякає Захід якимись новими вундервафлями, які не будуть мати аналогів і знесуть чи то Вашингтон, чи то пів світу одразу. І на виході відразу якийсь провал. То не літає, то не вибухає…

Але існує одна секретна страшна зброя, яка у Путіна таки є. Це Дмитро Медведєв. Так-так, той самий карликовий алкоголік.

Точніше, він є уособленням російської зброї Судного дня. Божевільний російський чиновник, який у п'яному угарі чи то з бодуна може натиснути червону кнопку. І постійно всім про це нагадує. Дивіться, я такий божевільний, що я зможу.

І кожного разу, коли Захід може збільшити підтримку, але умовний Шольц чи Макрон хитаються, в Кремлі випускають цього Кракена, який починає розмахувати ядерною зброєю. Знаючи, що якщо західні лідери будуть бачити хоча б 1% ймовірності ядерної війни, вони не будуть ризикувати.

Напередодні Рамштайна, де Україна отримає чергову порцію допомоги, вони знов випустили Медведєва

От і зараз. Напередодні Рамштайна, де Україна отримає чергову порцію допомоги і може отримати дуже потужне озброєння, рішення про яке ще не прийнято, вони знов випустили Медведєва. Який знову наголосив, що якщо Росія буде програвати, то "весь світ в труху".

Чи працює це? Подивимось. Страхи на Заході є. Це точно до цього стримувало підтримку. І точно Шольц хитається. І скільки б з презирством не говорили про Давос і не тільки кремлівські старці, вони слухають кожне слово. І чують усе. В тому числі чудові жарти Бориса Джонсона. В тому числі вимоги республіканців, які, відкинувши Трампа на узбіччя, вже тиснуть на Байдена не з приводу "нащо витрачати кошти на Україну", а якраз "чому так мало допомоги Україні". І ревнують. Згадуючи інші дні у Давосі, коли вони були на провідних ролях. Але вони і аналізують. І коли бачать ризики, то намагаються з ними боротися. Дипломатія вже не працює. Про м'яку силу вони не чули. І випускають Кракена-Медведєва.

А це означає, що вони бояться. Ризикуючи навіть роздратувати Китай, знову і знову нагадують про ядерну зброю і про неможливість програти. Вони бояться німецьких танків в степах України. Американских ракет.

Чи спрацює це? Чи вирішить Шольц, що треба чуть прикрутити вогник і варити Росію на більш слабкому вогні? Подивимось. Скоро побачимо.

Добра новина в тому, що тиск суспільства все одно працює, і Україна отримає ці танки рано чи пізно

Добра новина в тому, що тиск суспільства все одно працює, і Україна отримає ці танки рано чи пізно. Але час важливий. І тому будемо сподіватись, що Кракен-Медведєв кожного разу буде лякати Захід все меньше і меньше…

Росія вже не може лякати світ газовою зброєю. Газ вже впав до $600, насміявшись над пророцтвами про $5000. Росія не може лякати своєю армією, над якою публічно сміються відставні НАТОвські генерали. І Росія продовжує використовувати свою останню вундервафлю – Дмитра "карликового алкоголіка" Медведєва. І рано чи пізно він також має перестати лякати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі