Скрєпнуті на всю голову. РФ теперь воює із Сатаною

І цей Сатана – колективний цивілізований світ

"Якщо жінка відмовилася від штучних засобів переривання вагітності в самому широкому значенні, то дитинка в неї буде не одна. А отже, не так боляче і страшно з нею буде розлучатися", — каже піп із РПЦ про матерів, які всіма силами рятують своїх дітей від мобілізації.

А потім ці люди говорять про "десатанізацію" України та хочуть звільнити нас від тисячі сект.

Насправді, у цій фразі більше, ніж Росія хотіла б сказати. Десятки років фундаменталісти всіх мастей, терористичні режими та просто терористи, які хочуть, але ще не стали режимами та не отримали владу над тисячами голодних людей, борються із сатаною. Сатаною. І цей Сатана – США. А насправді – колективний Захід. Колективний цивілізований світ. Світ прогресу та технологій, світ високого рівня життя та якісної освіти.

Росія поки що не усвідомлює, що православний халіфат уже запущений

І ось зараз до них приєдналась і Росія. Поки що сором'язливо. Поки що не усвідомлюючи те, що православний халіфат уже запущений.

І коли вони кажуть, що в Україні вони воюють із НАТО, то частково мають рацію. Так, НАТО на війну не прийшов. Але вони ведуть війну із цінностями НАТО. Цілком уподібнюючись до тих фундаменталістів із Ірану або "Хамасу", яких завжди підтримували, а тепер раптом змушені просити дрони та турбіни у Тегерана.

Не можна жити одночасно і в багатій країні, і в тій країні, що бореться із Сатаною

А коли ви воюєте за ті самі цінності, що й терористи, коли ви воюєте так, як це роблять терористи, то будьте готові, що житимете так, як живуть у країнах під їхнім керуванням. І будьте готові боротися із Сатаною. Можна жити у багатій країні. Можна жити в країні, яка бореться із Сатаною та прислужниками його з третього гендеру. Але не можна жити одночасно і в багатій країні, і в тій країні, що бореться із Сатаною.

У чому привабливість боротьби з Сатаною? Це одвічна боротьба. Його не можна перемогти. Але можна переконувати своїх громадян, що ви ще не програли.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі