Росію вже нічого не врятує

Й самі росіяни це відчувають

Незважаючи на окремі жахливі новини останніх днів, я все одно цілковито впевнений, що Росія вже програла цю війну.

Ба більше, нові акти ракетного терору і вбивств полонених непрямо, але надійно свідчать, що вони це відчувають. Не усвідомлюють, можливо, розумом до кінця, але шкурою відчувають.

Росія програла війну тоді, коли відступила від Києва, і звірства в Бучі стали відомими. Бо якщо перемога – це післявоєнний світ, кращий за довоєнний, то з тих пір про такий Москві нічого було й мріяти. Кремль розраховував звести все внічию на "другому етапі" – захопивши Донбас і весь наш південь до Придністров'я. Але і цю битву він програв.

Якщо нам вдасться перевести їхню імперіалістичну війну у їхню ж громадянську – я буду задоволений

Так, Вермахт і після Сталінграду залишався боєздатним, Харків ще тричі переходив з рук в руки, але глобально Райх уже ніщо не могло врятувати. Те само чекає і на Росію. Так, параду на Червоній площі ми скоріш за все не дочекаємося, але якщо нам вдасться перевести їхню імперіалістичну війну у їхню ж громадянську – я буду задоволений. Хай самі покуштують завареної каші.

Ну і ще. Поразка Росії не означає автоматичної перемоги України, бо війна – це гра з ненульовою сумою. А значить, що доведеться постаратися нам усім.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі