Чому Путін не оголосив війну і не почав мобілізацію

Він боїться втратити популярність у глибинного народу. Бо спочатку ти втрачаєш популярність, потім владу, а в його випадку - і життя

Це неправда, що Путін настільки тиран, що не залежить від громадської думки. Якби це було так, він би не запланував цього року понад 110 мільярдів рублів на медіа, тобто читай - на пропаганду. Він би не саджав на 15 років за "фейки" про армію, які є правдою. Він би не уберігав москвичів від трупів з України. Де на 12-мільйонний мегаполіс - всього п'ять похованих, на тримільйонний Дагестан – 40.

Це означає, що в він боїться втрати реальної популярності у глибинного народу, як це сталося із непереможними колись комуністами у 1991 році. Бо спочатку ти втрачаєш популярність, потім владу, а в його випадку - і життя.

Можливо, саме тому і не була оголошена війна, не була розпочата мобілізація. Бо немає в реальності 74% підтримки, на яку наярюють пропагандисти.

А ще це означає, що наша війна проти них на інформаційному фронті - не безглузда затія. Важливо лише правильно її вести, а не тупо сваритися в коментарях.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі