Англія переможе Україну – 2:1

Суперник має дуже сильну лінію атаки

2 липня на Євро стартують чвертьфінали.

Італія - Бельгія

Італійці мають перемагати з різницею в один м'яч – 1:0 або 2:1. Команда тренера Роберто Манчіні дуже збалансована. Вона традиційно сильно виступає під час великих турнірів. Бельгію може врятувати лише несподіванка. Може, це буде вилучення, як у нашій зі шведами зустрічі або ляп воротаря. За інших обставин переможе Італія.

Данія - Чехія

Фаворит – збірна Данії. Я взагалі вважаю, що якість гри данців на цьому чемпіонаті – друга після збірної Італії. Вони мають прекрасну лаву запасних, чудові фізичні дані гравців. А Чехія і так стрибнула вище голови. Зі 40-го місця в рейтингу пробитися у вісімку найкращих у Європі – велике досягнення. Думаю, Данія виграє з різницею в два м'ячі.

Якість гри данців на цьому чемпіонаті – друга після збірної Італії

Іспанія - Швейцарія

Іспанія буде фаворитом у третій парі. Команда дуже молода й дуже перспективна. Гадаю, саме вона вистрілить на майбутньому Кубку світу. Потенціал цієї збірної просто божевільний. А Швейцарія свою місію виконала. Навряд чи у команди вистачить емоційних сил на другий поспіль подвиг. Іспанія переможе з різницею в один м'яч.

Англія - Україна

Якщо дивитися на папері, порівнювати вартість гравців, то шанси Англії у протистоянні з Україною значно вищі. В них просто божевільний напад. Всі форварди дуже швидкісні. Наш захист не звик грати на таких швидкостях. Думаю, англійці заб'ють двічі, а потім ми сквитаємо один гол.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі