Стерненко сів, а Татаров не сяде. Портнов показав, хто в домі хазяїн

Наступна революція почнеться точно через неправедний суд

Вирок Сергію Стерненку - це політичне переслідування.

Рускій развєдчік Андрій Портнов, уособлення бєспрєдєлу у правозахисній системі, зробив за два тижні двоходівку.

Через підконтрольного суддю виніс вирок Стерненку. І ось, збігає термін впровадження по його дружку Татарову. Тепер той може спокійно ходити на роботу. Для нього важкі часи скінчилися. Відмазали.

Портнов знову показав усім, хто в домі хазяїн.

А Володимир Зеленський на відкритті форуму "Україна 30. Реформа правосуддя" так добре розказував, що його команда таки зробить реформу. Ага. Вже.

Відмазали Татарова, так само як і посадили Стерненка – по бєспрєдєлу:

1. Минулого року призначили генпрокурорці Ірині Венедіктовій у заступники людину Портнова – Олексія Симоненка.

2. Коли Максим Микитась пішов на співпрацю із слідством і дав покази на Татарова про афери з квартирами Нацгвардії, здавалося б, що Татарову все.

3. За клопотанням адвокатів Татарова Печерський суд постановив ухвалу про передачу цієї справи від НАБУ до СБУ. Порушивши Кримінально-процесуальний кодекс, де чітко вказано, що такі справи веде НАБУ.

4. Офіс генпрокурора виконав це дивне рішення. Мало того, побоюючись, що САП і НАБУ через Вищий антикорупційний суд відмінять його, Венедіктова оперативно організувала скаргу до Київського апеляційного суду.

5. Київський апеляційний суд у турборежимі розглянув скарги і відхилив їх, залишивши у силі рішення Печерського суду. Тепер Венедіктова скаже: "А я ні до чого" .

6. Потім і Верховний суд підіграв Порнову-Єрмаку, не прийнявши до провадження касаційні скарги. І рішення Печерського суду залишилося в силі.

Усі три інстанції пройшли за 10 днів! Краса. Тут роками чекають, а тут турборежим

7. Усі три інстанції пройшли за 10 днів! Краса. Тут роками чекають, а тут турборежим. Бо співпрацювали три зовнішні команди: Офіс президента, Офіс генпрокурора і адвокати Татарова. І три суди: Печерський, апеляційний і Верховний. Всі грали за Татарова.

8. Після цього Венедіктова бере відгул і на один день робить порновського посіпаку Симоненка в.о. генпрокурора. Той вносить в реєстр зміну підслідності від НАБУ до СБУ.

9. Потім Служба безпеки так швидко доганяла Татарова, що поки що не догнали. В Офісі генпрокурора заявили, що "дії по завершенню розслідування на сьогоднішній день не відбуваються".

10. А суд виніс ухвалу закінчити всі дії до 1 березня. Після відмови суду продовжити терміни слідства прокурор зобов'язаний протягом п'яти днів зробити одну з дій:

- закрити кримінальне провадження;

- звернутися до суду з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності;

- звернутися до суду з обвинувальним актом/клопотанням про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру.

Здається, це вже все.

Народу України вкотре дали шолобана. І роблять це цинічно проросійські сили.

Це знущання. І Зеленський у цьому бере участь.

Наступна революція почнеться точно через неправедний суд.

Готуйтеся.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі