"Динамо" і "Шахтар" не мають європейського класу

Буяльський доводить, що його даремно ігнорує Шевченко

Матчі Ліги Європи показали, що необхідного класу в наших команд немає. Лише повна мобілізація дозволяє нам проходити суперників. У першу чергу, це стосується "Шахтаря". "Маккабі" створив щонайменше три стовідсоткові нагоди, коли лише диво й голкіпер дозволили гірникам уберегти свої ворота. "Шахтар" дозволив собі вийти розконцентрованим і ледь не програв.

Киянам пощастило. Хоч молодь "Брюгге" зіграла проти "Динамо" гідно, але цього разу коронавірус нам допоміг.

Відзначу Буяльського. Коли не клеїться гра в Циганкова, то саме Віталій бере ініціативу на себе. Він був одним із найпомітніших у складі "Динамо". Тому мене ще більше дивує його ігнорування Андрієм Шевченком. Очевидно, можна говорити про якийсь особистісний конфлікт або несприйняття гравця. Шкода, бо Віталій один із небагатьох у нашому футболі, хто вміє на полі приймати правильні рішення.

З жеребкуванням не пощастило

З жеребкуванням обом командам не пощастило. У гіршому становищі кияни. "Вільяреал" у чемпіонаті Іспанії відстає від "Севільї", яка йде четвертою і потрапляє до Ліги чемпіонів 2021/22, на 11 балів. Тобто він усі сили зосередить на виграші Ліги Європи, щоби через неї пробитися до ЛЧ.

Не сказав би, що жереб для "Шахтаря" був набагато кращим. Звісно, "Рома" боротиметься, щоб потрапити у четвірку найкращих в Італії й має всі шанси для цього. Тобто чемпіонат для них - пріоритет. З іншого боку, Паулу Фонсека добре знає можливості ледь не всіх гравців "Шахтаря" й це може бути проблемою.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі