"Ліверпулю" бракує глядачів на трибунах

"Манчестер Юнайтед" чітко грає в обороні

Центральний матч 18-го туру АПЛ між "Ліверпулем" та "Манчестер Юнайтед" нейтральному вболівальнику дивитися було важко. Cклалося враження передбачуваності та академічності всього, що відбувалося на футбольному полі.

Команди типу "МЮ" можуть керувати такою грою, маючи збалансований захист. Мені дуже сподобалася четвірка захисників гостей: Ван-Біссака-Лінделеф-Магуйар-Шоу. Команда в обороні розуміє, що вона робить. В нападі мали свої моменти. Могли забивати.

"Ліверпуль" грав більше на атаку, форсував події. Але команді Юргена Клоппа поки бракує повного взаєморозуміння в атаці, у стадії завершення.

Мерсисайдці у чотирьох матчах тричі зіграли в нічию та один раз програли. Причина – перенавантаження. Не фізичне, а ментальне. Неможливо грати у футбол без зупинок. "Ліверпуль" - команда із душею. Коли у тебе нема вболівальників на трибунах, то без цього важко гравцям. Хочеш цього, чи ні, але відчуття притлумлюються. Наприклад, французький тенісист Гаель Монфіс минулого року зіграв тільки у двох турнірах. Не може він грати без глядачів. Нецікаво, він не уявляє, що в камері сидять мільйони глядачів. Йому потрібні емоції, овації. Це і головна проблема "Ліверпуля". Вони якісно грають, але не вистачає емоцій.

"Сіті" став потенційним лідером, але не явним фаворитом турніру

"Ман Сіті" став потенційним лідером. Команда Хосепа Гвардіоли стала більше уваги приділяти обороні, "вписався" португальський новачок Рубен Діаш, менше пропускають. Звідси багато мінімальних перемог. Але явним фаворитом турніру "МС" я б не назвав. Серед лідерів перебувають 5-6 команд. Стабільності бракує кожній.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі