Ще одна крапля злоби в чаші українських патріотів

Виллється у Майдан

Призначення Олега Тартарова заступником голови Офісу президента – ще одна крапля злоби у чаші українських патріотів. Ми робимо для себе висновки. Повернення цієї людини в українську політику – сигнал як для проукраїнського табору, та і для любителів ідеї замиритись з Росією. Ми вкотре зрозуміли, що режим Зеленського є антиукраїнським за своєю природою. Сепари та любителі "русского мира" зрозуміли, що тепер можуть піднімати голову. Що влада їх чекає у своїх лавах. Що вони можуть повертатись і знову штовхати Україну в російські обійми.

Саме по собі призначення Тартарова не може стати причиною для якихось масштабних суспільних процесів. Але одне нашаровується на друге і, коли чаша народного терпіння переповниться, вона виллється у ще один Майдан. Адже зараз країною керують не патріоти, а реваншисти. Це може призвести до національної катастрофи.

Олег Тартаров співпрацював з Новинським та Портновим, не важко здогадатись, яку позицію буде відстоювати

Для об'єктивності варто зазначити, що навряд Зеленський свідомо сидів і обирав токсичну фігуру, проти якої виступить громадськість, на посаду заступника голови ОП. Він дуже легко піддається різного роду політичним маніпуляціям. Тартаров – людина не квартального поля. Президент Зеленський, очевидно, навіть не знав про його існування до останніх кількох місяців. Йому просто хтось нашептав, підказав, що його кандидатура – вдала. З огляду на те, що Олег Тартаров співпрацював з Новинським та Портновим, не важко здогадатись, яку позицію буде відстоювати та чиєю людиною є. Тож тепер можемо "вітати" поповнення в антиукраїнському крилі нашої політики.

Віктор Бобиренко, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі