Гравець за 53 мільйони євро був більше потрібен "Челсі", а не "Ліверпулю"

Вернер не справив особливого враження

Поки головним трансфером літа є перехід форварда збірної Німеччини та "Лейпцига" 24-річного Тімо Вернера в "Челсі" за 53 млн євро. На перший погляд, вагомості трансферного успіху переможця Ліги чемпіонів-2012 додає той факт, що на гравця претендував також "Ліверпуль", одна з найкращих команд сучасності.

Зараз багато в чому футболістів робить преса. Якщо, приміром, Кіліан Мбаппе виділяється своїми швидкісними якостями, то у Тімо Вернера чи Ерлінга Голанда я особливо не помітив яскравих футбольних чеснот. Звичайно, що це талановиті футболісти, але щоб вони якось виділялися – я так сказати не можу. Ні перший, ні другий на мене не справили надзвичайного враження.

Тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп - дуже раціональний, максимально вивчає футболістів, які мають прийти до його команди. Розуміє - має бути такий момент, щоб сам футболіст був потрібний команді та зміг заграти. Якщо Клопп говорить, що зараз дороговартісний гравець йому не потрібен, бо є інші виклики перед клубом, то значить "Ліверпуль" відмовиться від великих підписань. У команди достатньо внутрішнього запасу.

"Челсі" на перебудові. В такій команді заграти буде простіше

Будь-який футболіст хоче потрапити до тренера, який зробить його більш кваліфікованим та дорожчим. Клопп показав, що він це вміє. Тренер "Челсі" Френк Лемпард – був харизматичним гравцем, таким став і тренером. У нього достатньо якостей, які потрібні для того, щоб розвивати гравців. Вернер у Німеччині теж працював із молодим тренером Юліаном Нагельсманном. Тому, можливо, форварду буде простіше саме із Лемпардом.

"Челсі" на перебудові. В такій команді заграти буде простіше. Тим більше, їй бракує форварда, який би був заточений на завершення атак.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі