Скрипник упорається з роботою головного тренера "Динамо"

Він уміє поставити гру першим номером

Мені імпонує робота Віктора Скрипника у "Зорі". Він зарекомендував себе хорошим спеціалістом. За дуже короткий час змінив стиль гри луганців. Взагалі дуже важко щось міняти у тренерських командах. Приміром, Мауріціо Саррі так і не зміг змінити "Челсі" після Антоніо Конте.

Юрій Вернидуб працював у "Зорі" дев'ять років. Після настільки тривалого періоду роботи одного тренера завжди важко його наступнику. Скрипник буквально за два місяці перебудував команду із контратакувальної на гру першим номером.

Кажуть, влітку Скрипник може очолити "Динамо". Такий варіант, як мінімум, міг бути цікавим. Моя думка: Віктор, швидше, впорається з роботою у "Динамо", ніж навпаки. Важливо, чи Ігор Суркіс захоче брати тренера, який до структури "Динамо" не має ніякого стосунку.

"Зоря" у кожному матчі намагається грати першим номером. У чемпіонаті України "Динамо" повинно домінувати майже у всіх матчах. Виняток – проти "Шахтаря". Тому наші гранди мають підбирати тренера, який зможе поставити команді хорошу позиційну атаку.

Вчився та працював у Німеччині. Потім зробив чемпіоном "Ригу"

Потрібно враховувати, що у великих клубах відповідний тиск. Вболівальники, преса ретельно розглядатимуть кожен крок тренера.


Важливо, що Скрипник має міжнародний досвід. Він вчився та працював у Німеччині. Потім зробив чемпіоном "Ригу". Його демократичність і ліберальність, швидкий підхід до гравців свідчить про європейську тренерську сутність. Слово за Суркісом.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі