32% проголосують за партію "Слуга народу", хто б у ній не був

Все, що треба знати про виборців, які вирішують нашу долю

Один із радянських фейків, у який я особисто вірив років так до 16-ти, поки не став належним чином вивчати географію. Його суть: у нас буде через два дні така погода, яка зараз у Москві. Це звичайно дурня, але я у неї вірив, як і усі.

Аж поки не вияснив для себе, що антициклони до нас дійсно може притягти з північного сходу. Але усі циклони, уся погана погода тягнеться до нас із західним переносом. Із Заходу.

Але сьогодні в магазині зіткнувся з тіткою, яка каже знайомій щось типу - ну от, сьогодні в Москві така погода, післязавтра і у нас таке буде. Фігушки. До нас тягне циклон. І він з Атлантики.

Задумався. Єдине, що може долетіти до нас гарного з Москви - це антициклони з ясним сонечком влітку. Але дякувати за це ми маємо Найвеличнішому лідеру сучасності, бо "Прошла зима, настало лето, спасибо партии за это". А партія ця - "Слуга народу".

Я тут проводив одне соцдослідження в Сумах. У місті за партію "Слуга народу" готові найближчої неділі проголосувати 32% людей. Причому за інші партії ми ставили місцевих лідерів, а тут поставили у анкеті так: "Голова партії "Слуга народу" - прізвище якого поки-що не відоме".

За інші партії ми ставили місцевих лідерів, а тут поставили у анкеті так: "Голова партії "Слуга народу" - прізвище якого поки-що не відоме

За цього невідомого лідера і його молоду (сподіваюся!) команду в Сумах готові проголосувати 32% людей.

Скільки з них будуть дзвонить проституткам, хто з них сидів за насильство? Хто вони власне такі - 32% людей всерівно.

Це все, що треба знати про виборців, які вирішують нашу долю.

Найму репетитора з англійської для дітей. Відчуваю, що з такими співвітчизниками доведеться їхати на старість в еміграцію.

Або пасіонарії таки знову вийдуть - і обнулять вибір (от сказати зараз без мата) малоосвіченої частини населення (рагулів), яка хоче халяви і яку мучить жаба.

Я за революцію! Щось давно не було красивої драчки у Києві!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі