Розпочато всеукраїнську акцію "Порятунок села"

Сільрадам потрібно повернути відібрані у них повноваження і юрисдикцію

У п'ятницю, 22 листопада, у Києві розпочалася всеукраїнська безстрокова - до повної перемоги - акція сільських голів, депутатів сільрад і селян проти повалення конституційного ладу України, знищення народовладдя і української державності шляхом насильницького "об'єднання" сільських громад, ліквідації тисяч сільрад і антиконституційних змін адміністративно-територіального устрою держави, що активно здійснюється в Україні з 2014 року внутрішніми ворогами держави на вимогу зовнішніх.

Зокрема, згідно приписів Мінських угод та низки американських, європейських і міжнародних організацій.

В акції взяли участь сільські голови, селяни, депутати сільрад і райрад із Вінницької, Київської, Львівської, Миколаївської, Черкаської областей. Вони прийшли до президента з письмовим закликом негайно зупинити всі вищеназвані антиконституційні діяння органів влади, припинити кричущу бюджетну дискримінацію сільрад, повернути усім існуючим сільрадам раніше відібрані у них повноваження і юрисдикцію, відновити їх дійсний правовий статус - місцевих органів державної влади.

На перший раз, з огляду на обіцянки представників Офісу президента швидко розглянути звернення і дослухатися до народу, селяни обмежилися передачею звернення до відповідного департаменту. Але, якщо не буде обіцяної реакції, наступного разу прийдуть масово і будуть вимагати особистої зустрічі з президентом.

Наступний раз - у кінці тижня.

Акція організована новоствореним і незалежним Всеукраїнським об'єднанням сільських голів, депутатів сільрад і селян "Порятунок села" через однойменний інтернет-сайт.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі