Маємо прийняти закон "Про кума Путіна"

Треба запровадити санкції проти Медведчука, як це зробила Америка

Треба поговорити - кажуть Медведчук і Путін.

Треба імплементувати нарешті в Україні санкції США. Ось що треба.

А то непорядок. Наші партнери включили Медведчука до списку санкцій, а у нас про це і не чули. Якось незручно перед партнерами. Тим більше санкції були введені у зв'язку з агресією Росії проти України. Проти нашої країни. І кому, як не нам, в першу чергу вводити їх в дію у себе вдома.

Дядько Сем давно включив Медведчука до списку санкцій

Перший закон в наступній Раді, який повинен бути прийнятий - це закон про імплементацію в Україні санкцій США. Щодо Медведчука. Закон "про кума Путіна". Можете його так назвати. Не можна все залишати на Дядю Сема. Треба і самим щось зробити. А Дядько Сем давно включив Медведчука до списку санкцій.

Значить повинна і Україна. Адже це громадяни України гинуть від куль, які наказав випустити Путін. Адже це український Крим був незаконно анексований за наказом Путіна. І хто ми такі, сперечатися з американською розвідкою, яка вирішила, що в цьому є вина Медведчука. А раз він під санкціями - то спецконфіскація його активів. Під якими б особами ці активи не ховалися. Не важливо, активи на першій дружині. Або, як телеканали, на другій.

Будь-яку розмову можна буде починати тоді, коли Росія піде із Криму і Донбасу

І все. Після цього і журналісти зможуть повернутися працювати на колишні місця. І ніхто більше не захоче "а поговорити". Будь-яку розмову можна буде починати тоді, коли Росія піде із Криму і Донбасу, виплатить компенсацію за руйнування і офіційно вибачитися. Ось після цього хоч тисячу телемостів робіть.

Хотілося б тільки дізнатися, які партії перед виборами готові пообіцяти прийняти цей закон. І чи готовий президент його підписати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі