Ребров довів, що є самостійним тренером

Він культивує футбол контролю м'яча

Успіх Сергія Реброва у "Ференцвароші" підтверджує кваліфікацію українського тренера. Рівень футболу в Угорщині не найвищий. Не сильно поступається чемпіонату України. Але "Ференцварош" взяв золото національного чемпіонату після невдач у минулих сезонах. Значить - тут точно є заслуга головного тренера, який виграв титул у перший рік роботи.

Кожен тренер йде своєю дорогою та отримує власний досвід. Були причини, чому Ребров поїхав на Близький Схід. Думаю, там він багато чого здобув. Зараз працює в Угорщині. Все це надає Реброву новий досвід та доповнює його, як цілісного тренера.

"Ференцварош" взяв золото національного чемпіонату після невдач у минулих сезонах. Значить - тут точно є заслуга головного тренера

Якщо в "Динамо" Реброва вважали не самостійним тренером, який сповідує футбольну філософію Рауля Ріанчо, то зараз можна вже сказати, що Ребров – самоствердився. Довів своєю роботою в Саудівській Аравії та Угорщині, що він самостійний тренер із власним баченням розвитку футболу. Цим мені завжди Ребров був симпатичний, як футболіст і потім тренер – вміє приймати рішення, має власні переконання.

Ребров – тренер, який культивує футбол контролю м'яча. Щось подібне можна сказати і про партнера Реброва по нападу, а зараз головного тренера збірної Андрія Шевченка. Це бачення навряд чи напрацювалося в Україні. Скоріше, закордонний досвід.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі