Кожен має проголосувати за найкращого, як обирає перукаря чи лікаря

Потрібен президент, якого підтримуватиме вся країна

Люди обов'язково мають прийти на вибори та проголосувати за найкращого, на їх думку, кандидата. Як обирають собі перукаря, лікаря, садочок для дитини чи школу. Кожен має вирішити, що йому буде краще. Кожен із нас впливає на загальний вибір. Кожен голос важливий. Якби не було так, то не було б стільки реклами та антиреклами.

Зміни в країні необхідні. Але потрібно розуміти, що вони швидко не відбуваються. Тут можна провести аналогії із футболом, коли один гравець не може нічого вирішити. Навіть якщо це найкращий гравець у світі. Потрібно вміти чекати. Але не тільки сподіватися, що хтось один розв'язуватиме всі проблеми. Варто починати зміни із себе. Тут важлива системна робота. Тільки в таких умовах можна дочекатися результату.

Влада повинна мати підтримку людей. Уявіть, що тренера в команді підтримують тільки 2-3 гравці

Найгірше для будь-якої системи це застій, коли довгий час нічого не змінюється, не проводиться пошук оптимальних рішень. Навіть якщо будуть помилки - це краще, ніж якщо систему залишити такою, як вона була раніше. Потрібна постійна зміна. З кожним разом влада ставатиме кращою. Ідеальних не буває. Потрібно обирати кращих, ніж були вчора.

Влада повинна мати підтримку людей. Без цього розраховувати на якісь успіхи просто не можна. Уявіть собі ситуацію, що тренера в команді підтримували тільки 2-3 гравці. У такій ситуації сподіватися на досягнення просто не доводиться. В такій ситуації звичайно, що тренер має піти.

У футболі ніколи не буде успішний тренер з іншого виду спорту. Потрібні уміння, розуміння цього виду. Можна говорити красиві речі, але із цим не досягнеш результату. Так само й у політиці. Цією справою мають займатися виключно політики, люди, які пройшли певний шлях у цій сфері. А нехай уже народ сам визначається - потрібен йому досвідчений тренер, чи фахівець який працював на нижчому рівні.

Ідеальних виборів поки не існує. Нам потрібно переймати іноземний досвід. Щоб не було такого, що людина, яка має підтримку в певному регіоні, отримувала перемогу. Це породжує конфлікт. На високих посадах повинні бути люди, які мають підтримку по всій країні.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі