У збірній України з футболу є кілька гравців, яким не місце в команді

Проти Туреччини має зіграти Швед

У спорті завжди важливий результат. Пріоритетом у товариських матчах має бути якість гри. Вона неможлива, якщо експериментувати зі складом, проводити пошук тактичних побудов. Валерій Лобановський товариські матчі називав "тренуванням із підвищеною відповідальністю".

Одна річ - поставити гравців у нову тактичну побудову. Інша - як вони рухатимуться, як працюватимуть. У матчі проти Словаччини найголовніша зміна - перебудова у середині поля. Футболісти вчилися діяти у різних ситуаціях. На адаптацію їм потрібен був час. Тому у першому таймі не все виходило. У матчі проти Туреччини варто очікувати чогось подібного.

У матчі проти Словаччини найголовніша зміна - перебудова у середині поля

У збірній України є декілька гравців, яким не місце у національній команді. Натомість є ряд футболістів, які заслуговують на шанс зіграти проти Туреччини. Наприклад, Мар'ян Швед. У цьому сезоні форвард "Карпат" показує цікавий та успішний футбол. Він вміє імпровізувати, створювати напругу біля воріт суперника.

Колишній тренер "Шахтаря" Мірча Луческу зараз працює головним тренером збірної Туреччини. Це може стати одним із подразників для деяких наших гравців. Свого часу у нього так і не отримали шанс Караваєв та Маліновський, які нині грають за національну команду.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі