Роль помічників Хацкевича у тренуванні "Динамо" незрозуміла

Не можна кидатися зі сторони в сторону

У суботу "Шахтар" переміг "Динамо" - 2:1. Приємні враження після матчу. Обидві команди хотіли грати у футбол, а не заважати це робити супернику.

Уболіваю за "Динамо". Але у другому таймі "Шахтар" грав краще. Індивідуальна майстерність "гірників" вирішила долю матчу. Звичайно, без долі талану не обійшлося. Такі м'ячі, як удар Коваленка на останніх хвилинах, потребують фарту. 1:1 – було б справедливо. Але не скажу, що і 2:1 – незаслужено.

"Динамо" грало проти не найсильнішого "Шахтаря"

"Динамо" грало проти не найсильнішого "Шахтаря". Є ряд запитань щодо "гірників", які теоретично зараз мали би бути на провідних ролях, але їхній рівень залишається невисоким. Мова про Дентіньйо та Нема. Вони вже давно в команді, але значної користі не приносять. Менше запитань до Алана Патріка. Але він не здатний бути лідером. Вирішальним у цьому матчі став вихід Тайсона у другому таймі. Він показав різницю в класі та своє значення для "Шахтаря". Його роль – каталізатор, який прискорює гру, загострює ситуацію, бачить матч по-іншому. Плюс характер, якості лідера.

У футболі досвід не такий важливий, як бажання та мотивація. У складі "Динамо" на поле вийшли відразу декілька молодих гравців. У Миколенка було бажання грати. Проблема - йому бракує матчів на високому рівні. Але він намагався грати. Виконувати не тільки свої прямі обов'язки у захисті, але і починати атаки, долучатися до наступу.

У футболі досвід не такий важливий, як бажання та мотивація

Імпонує гра Шапаренка. Не розумію, чому йому дають так мало часу на полі. Микола націлений на ворота суперника, ініціативний, не боїться приймати рішення.

Тренери мають працювати над помилками, вдосконалюватися. Хочеться вірити, що Олександр Хацкевич розуміє, як працювати із молодими футболістами. Але є сумніви щодо його тренерського штабу. З великою повагою ставлюся до Максима Шацьких та Олега Лужного. Але поки не розумію, яка їх роль в тренерському процесі "Динамо".

Не стверджую, що цьому тренерському штабу потрібно йти. Головне, щоб не кидалися із сторони в сторону. Працювали в одному напрямку. Не може команда розвиватися та рухатися вперед, якщо в одному періоді сезону роблять ставку на досвідчених гравців, прагнучи результату, а потім намагаються грати у футбол розвитку, довіряючи молодим.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі