Моуріньйо стає проблемою для "Манчестер Юнайтед"

"Ліверпуль" має найсильнішу атаку в англійській прем'єр-лізі

Думаю, що " Манчестер Сіті" в цьому сезоні буде набагато складніше, ніж у попередньому. Гвардіола буде змушений використати ротацію. З одного боку – фізичні навантаження розділяються між всіма гравцями, це добре. З іншого – втрачається зіграність та ігровий ритм. "Манчестер Сіті" знову може виграти чемпіонат, але такого великого відриву від конкурентів точно вже не буде.

"Ліверпуль" серйозно посилився. Але команда і без новачків має додати в цьому сезоні. Всі лідери збереглися. Насамперед, трійка форвардів - Салах, Фірміно та Мане. Їх "козир" - різнопланові, доповнюють один одного. Атака команди Клоппа – найсильніша в АПЛ, вони мають поборотися за перше місце.

Можливо, для "Тоттенхема" настав час для заміни тренера

"Тоттенхем" в своєму розвитку призупинив шлях на гору. Почався період стабільності. Головне, щоб це не переросло в період застою. Новачків в команді немає. Потрібно працювати над прогресом та мотивацією тих гравців, що вже є в команді, та шукати нові тактичні моменти. Можливо, для "Тоттенхема" прийшов момент зміни тренера. Почеттіно створив молоду цікаву команду, яка має власне бачення футболу. Тепер потрібно це закріпити результатом.

Активність Моуріньйо не йде на користь "Манчестер Юнайтед". Португальський тренер звик, щоб завжди говорили тільки про нього, а не про гравців. В червоній частині Манчестера завжди на першому місці були гравці. Ферггюсон залишався в тіні Кантона, Бекхема, Роналду та інших зірок. Зараз же на першому плані Погба, раніше був Ібрагімович, а Моуріньйо другорядний. Це грає злий жарт із тренером. В Манчестері чекають перемог від команди, будь-яка поразка сприймається дуже критично. Він сам ініціатор такого ставлення до себе. Той, хто говорить безапеляційно, повинен розуміти, що його слова в будь-який момент можуть використані проти нього. До Моуріньйо не можна ставитися безапеляційно. Одні його ненавидять, інші – обожнюють. Із всіх провідних команд Англії можу назвати "Манчестер Юнайдет" найбільш непрогнозованою. Тому варто чекати, що проблеми із гравцями в новому сезоні продовжаться. Навряд чи команда Моуріньйо буде боротися за чемпіонство, скоріше, за місце в зоні Ліги чемпіонів.

Цього сезону до "Манчестер Юнайтед" перейшов гравець "Шахтаря" Фред. У Моуріньйо півзахисник має уміти працювати на оборону. Дуже важко прогнозувати перспективи бразильця в АПЛ, бо він провів не так багато матчів проти серйозних суперників. Хіба що в матчах проти "Динамо" та в Лізі чемпіонів. За своєю грою Фред підходить для АПЛ. Має атлетизм, по-спортивному злий, любить боротися. Але зазвичай бразильцям не так просто себе знайти в Англії. Фернандіньйо – один з винятків.

"Челсі" чекає перебудова. Пішов один італійський тренер Конте, який був прихильником закритого, раціонального, контратакувального футболу. Його місце посів інший італієць Саррі, який є апологетом атакувальної гри, дрібного пасу. Тренер не може змінювати себе у зрілому віці, тим паче, що є успішний досвід роботи. Тому гра "Челсі" у новому сезоні суттєво зміниться. Недарма Саррі перехопив у "Манчестер Сіті" Жоржиньйо, який працював з ним у "Наполі".

Емері спочатку треба зруйнувати спадок Венгера

Мені дуже важко сказати, що потрібно " Арсеналу". Арсен Венгер був закритим тренером, небагато розповідав про власні проблеми. Унаї Емері, в першу чергу, потрібно руйнувати все те, що було створено Венгером, а вже потім будувати власну гру. Бо за довгий час роботи француза в "Арсеналі" команда перетворилася на таку, що має естетичну гру, але абсолютно не має результату. Команда не заточена перемагати. Тому питання для "Арсенала" тільки в тому, чи зможе Емері зруйнувати спадок Венгера.

Німеччина була ідеальною країною для Ярмоленка

Німеччина була ідеальною країною для Андрія Ярмоленка. На жаль, він так і не зміг через ряд причин повноцінно себе проявити. В Англії буде ще складніше. Всі наші найкращі форварди – Шевченко, Ребров, Воронін - не знайшли себе в прем'єр – лізі. Багато залежатиме від тренера "Вест Гема" Пеллегріні. Зараз чилійський тренер будує нову команду. В попередніх клубах - "Вільярреалі", "Малазі", "Реалі", "Манчестер Сіті" - Пеллегріні ставив атакувальну гру. Думаю, що такий стиль є підходящим для Ярмоленка.

Спробую спрогнозувати топ -четвірку на наступний сезон: " Манчестер Сіті", " Ліверпуль", " Манчестер Юнайтед", " Челсі".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі