Роналду залишився сезон на найвищому рівні

Бажання бути першим змушує тримати рівень

Криштіану Роналду - феномен від народження. Він перший із топ-футболістів, який відрізняється феноменальними фізичними даними. Має зріст, вагу, силу, швидкість, ривок, стрибок.

Серйозний хлопець. Відповідально ставиться до своєї родини та матері. Родина надихає та дає можливість концентруватися виключно на футболі. Наприклад, у Марадони виникали постійні проблеми поза футбольними полем.

Бажання бути першим змушує тримати рівень. Напевно, що інший футболіст на його місці вже б втомився фізично та психологічно після безлічі вдалих сезонів та виграних титулів, але Роналдо хоче бути тільки першим. Інших місць для нього не існує. Особливо це актуально в боротьбі із Мессі за титул найкращого гравця планети.

Командний гравець. Якщо візьмемо його в клубі та збірній – то це два різних футболісти. В збірній більше грає в командний футбол. У "Реалі", швидше, індивідуальний гравець, здатний завершити напрацювання партнерів, щось створити для інших гравців атаки.

Позиція. Має всі дані для центрального форварда – зріст та стрибучість, що дозволяє багато забивати головою. Водночас технічний та швидкий.

Навряд чи Роналду кудись перейде, бо любить перебувати в центрі уваги, щоб про нього говорили

Не варто змінювати клуб. Люди завжди втомлюються навіть від хорошого. Поки кращого, ніж Роналду, в Мадриді не було. У Китаї великі зарплати, але там дуже мало уваги до чемпіонату. В США рівень чемпіонату слабкий. Тут ніякі гроші не допоможуть. Тому навряд чи кудись перейде, бо Роналду любить перебувати в центрі уваги, щоб про нього говорили.

Думаю, Роналду залишився сезон на найвищому рівні. Все-таки в цьому році йому виповнилося 33. Природу не обдуриш. Я не пам'ятаю випадків, щоб футболісти у такому віці були успішними на топ-рівні. За винятком воротарів. Уже зараз Роналду не вдається стабільно грати упродовж сезону. Початок нинішнього був провалений. Футболісту дали більше відпочити, враховуючи літній Кубок Світу. Наступний сезон буде ще важчим.

Олег Федорчук, записано з коментаря для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі