Нормальні пацани проти їб***тих

Українці хочуть змін. Хто зробить реформи?

Всі незадоволені. Соціологія показує, що українці незадоволені владою. Кредитні рейтинги країни говорять, що українці мають рацію.

Українці хочуть змін. МВФ розповідає, які зміни потрібні. Українці хочуть нові обличчя в політиці. Українці перебувають в апатії, кажуть про еміграцію. І українці чекають, коли ж до влади прийдуть люди, які принесуть зміни. Українці розуміють, що все працює неправильно і країна потребує не косметичного ремонту, коли інститути держави необхідно підфарбувати, а докорінних змін, починаючи від фундаменту і закінчуючи дахом, який ще тримається, на чесному слові і парі цвяхів. Українці хочуть побачити людей, які принесуть їм зміни.

Соціологія показує, що українці незадоволені владою. Кредитні рейтинги країни говорять, що українці мають рацію

Якою повинна бути ця людина або люди? Що вони повинні зробити?

- Перше. Визнати, що все не працює. Сказати правду. Постійно говорити правду. Називати чорне чорним, а біле білим.

- Друге. Показати, що треба зробити, щоб система запрацювала правильно. А для цього треба знати, як вона повинна працювати. Не вигадувати український велосипед, а взяти і розповісти українцям, що велосипед вже працює

- Самі ці люди (ця людина) не можуть бути з системи. Просто тому що перебуваючи в ній, ти приймаєш її правила гри, обростаєш зв'язками. І ти вже можеш тільки підфарбувати, але не зломити все під три чорти і побудувати заново. Тому що навіть якщо ти сповнений благими намірами, то твої дії все одно завдадуть шкоди інтересам, твоїм і твоїх друзів. І ці інтереси завжди переможуть твої добрі наміри, породять компроміси і все закінчиться косметичним ремонтом.

- Ти повинен набрати команду таких же людей. Які вірять тобі, мають професіоналізм та не пов'язані з системою.

- Само собою ти (ви) повинен бути чесним, розумним, патріотичним і професійним.

Звучить як фантастика, чи не так? Як така людина може прийти? Неможливо. І звичайно ж, якщо така людина прийде, то всі українці, всі ті, хто вимагають змін і перебувають в апатії, в єдиному пориві допомагатимуть їй. Залишилося тільки прийти і стати президентом. Чи не правда?

А у нас сталося диво. У нас прийшла Уляна Супрун і її команда. Люди, які повністю відповідають всім вимогам вище. Їх появу неможливо пояснити раціонально в рамках прийнятої у нас цинічної логіки.

Супрун і команда прийшли і сказали, що все погано. Назвали біле білим, корупціонерів корупціонерами. Сказали вголос, що медицина в Україні гівно. І вмирає. Перестали займатися окозамилюванням зі статистикою. Прибрали корупцію з державних закупівель ліків, що відразу здешевило їх на 40 відсотків. І запропонували план, як зробити, щоб система запрацювала. Наскільки це можливо в бідній країні. З максимальною ефективністю ресурсів.

Супрун і команда прийшли і сказали, що все погано. Назвали біле білим, корупціонерів корупціонерами. Сказали вголос, що медицина в Україні гівно. І вмирає

І де фан-групи Уляни Супрун? Де мітинги на її підтримку? Зрозуміло, її лають ті, хто вже в системі. Якби не лаяли, не можна було б говорити, що зміни справжні. Але чому ми не бачимо масової підтримки? Ось же те, що ви хотіли, люди. Пряма відповідь на ваші молитви. Чітка.

А бачимо ми інше. Ми бачимо Москаля і Добкіна, які називають Супрун їб***тою, і натовпи регочуть, повторюють за ними. Бридко. Ось така вона, українська підтримка.

І звичайно, правий Москаль, вона їб***та. Хто б ще сказав, що в Закарпатті процвітає контрабанда, яка поширюється і на ліки. Де контрабанда і де Закарпатті? Кордон під контролем.

І звичайно, прав Добкін, вона їб***та. Йому і брат говорив, той в медицині розбирається, і однопартійна колега його, Раїса Богатирьова. Ось та була міністром що треба, відразу видно, розбиралася в медицині, особливо в пластичній хірургії. І людям її показати не соромно, не те що... і не важливо, що за Богатирьової люди почали від вакцин її сина вмирати і від вакцинації відмовлятися, що перевело нас за цим показником на рівень Африки. Це ж холопи дохнуть, а не нормальні пацани. Правда ж?

Правда ж, мають рацію Москаль і Добкін? Адже вона їб***та? Їх же всі готові підтримати. І готові сказати, руки геть, Уляна Супрун, від університету імені Богомольця. Чи не чіпай ректора. Правда, всі ці ж люди на кілометр бояться підійти до сучасних випускників цього вищого навчального закладу, якщо захворіють. Бо чули, що немає університету більш корупційного. Але юайдуже, це ж Уляна Супрун їб***та.

Всі готові сказати: руки геть, Уляна Супрун, від університету Богомольця. Чи не чіпай ректора. Правда, ці ж люди на кілометр бояться підійти до сучасних його випускників, якщо захворіють

І вони ж не брешуть. Москалі і Добкіни. І їм подібні. Вони дійсно вважають її їб***тою. Ну а як інакше назвати людину в їх системі цінностей. Собака на сіні. Сама не бере й іншим не дає. Адже вона не здатна домовлятися. Не дозволяє добрим і хорошим людям заробляти. Як її ще назвати? Нормальні пацани говорять про реформи, багато говорять, але це ж для холопів і трохи для Заходу. А потім можна сісти і домовитися.

Правда, українці? Ви ж з ними згодні? Якщо хтось приходить на посаду і не краде, а змінює систему, то він їб***тий? Ну чесно, адже так вважає більшість? А наші еліти ця більшість країни обрала. Всі ці Добкіни і Москалі, яких разом з іншими давно пора посадити на баржу і спустити вниз по Дніпру. А ми їх слухаємо. Слухаємо Кінаха і Бойка, Тимошенко і Ляшка. І називаємо Уляну Супрун їб***тою. А ще Бойко і Тимошенко назвуть їб***тим Коболєва, бо знають, яку схему він своїм Стокгольмом зіпсував. А Хомутинник назве їб***тим Данилюка, бо ПДВ тепер повертають автоматично. І ми будемо повторювати за ними і хіхікати. Туди ж Нефьодов зі своїм Прозорро.

Це бридко. І не так те, що вони назвали так жінку. Зрештою, невже чоловіка так назвати - це добре? Та й про яку повагу до жінки можна говорити, коли від дій цих людей країна роками біднішала, люди вмирали, причому у випадку з медициною прямо вмирали. І ви хочете їх присоромити тим, що вони не поважають жінку? Це їх найбільший гріх? Галантний корупціонер кращий за корупціонера-хама?

Нам треба змінити Україну. Так давайте ж поміняємо її по-справжньому. Давайте підтримаємо їб***тих. А "нормальних пацанів" відправимо нарешті вниз на баржі по річці історії

І нам треба це міняти. Нам потрібні їб***ті. У хорошому сенсі цього слова. Тому що в українській політиці досить людей, які косять під таких. Але вони такі в розумінні здорової людини. А не українського чиновника. Тому що чиновник легко домовиться з Ляшком або Капліним, але ніколи - з Уляною Супрун. І саме її він назве їб***тою. І саме такі можуть змінити нашу країну. Як колись батьки-засновники США, абсолютно їб***ті за мірками Букінгемського палацу. Або як Джордано Бруно - на думку святої інквізиції. Як багато інших людей, які міняли цей світ.

Нам треба змінити Україну. Про це говорить соціологія. Про це кричать українці. Так давайте ж змінимо її по-справжньому. Давайте підтримаємо їб***тих. А "нормальних пацанів" відправимо нарешті вниз на баржі по річці історії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі