Роман Кулик
Офіцер ЗСУ, співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус"
27.03.2017
2

Чому протести в РФ і Білорусі на користь Україні

Іноді внутрішні проблеми ворога корисніші перемог на фронті

Та я в цілому за будь-які протести в РФ чи Білорусі - особливо в Білорусі. Як і раніше, вкрай скептично вірю в їх успіх, та все ж.

Єдино прийнятна для нас Росія - дезінтегрована Росія

І не з розрахунку "от якщо у Росії скинуть Путіна, наступний государь віддасть Крим і закінчить війну". Ні, єдино прийнятна для нас Росія - дезінтегрована Росія, що загрузне у конфліктах між повсталими на місці імперії державами. Але це станеться не скоро, якщо взагалі станеться, а до того часу - чим більше в Путіна та його оточення приводів відволіктись від України - тим краще. Іноді внутрішні проблеми ворога корисніші перемог на фронті. У Кремлі це давно знають, тому окрім 3-річної війни нас валять зсередини руками ідіотів, москофілів та куплених космополітів. А будь-які протести, особливо в кількох десятках міст у величезній країні - це ресурси на придушення, спонукання вкладати більше у соціалку і правоохоронні органи (привіт санкціям, що таки зменшили Путіну простір для маневру). А для нас - можливе скорочення видатків РФ на війну з Україною.

Без Білорусі на боці України- наша перемога над РФ навряд можлива

Зате щиро бажаю успіху білорусам! Їхня Революція не почнеться з "Маршу розгніваних білорусів", але може стати трампліном для цього. Не всі це розуміють, але без Білорусі на боці України- наша перемога над РФ навряд можлива.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі