Роман Кулик
Офіцер ЗСУ, співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус"
26.08.2016

Не лякайте хабарників фронтом

Під час засідання Кабміну Гройсман запропонував "мобілізувати на фронт" чиновника держслужби з питань ветеранів й АТО, якого 19 серпня на хабарі в 230 тисяч гривень

Із запізненням дізнався, що під час засідання Кабінету міністрів Володимир Гройсман запропонував "мобілізувати і на фронт" чиновника держслужби з питань ветеранів й АТО, якого 19 серпня на хабарі в 230 тисяч гривень затримали СБУшники.

Просто жирнющий мінус Гройсману за примітивний популізм і приниження Збройних Сил.

Ну і мінусик за той факт, що він не володіє обстановкою в країні та не в курсі, що сьому хвилю мобілізації так і не оголошено, тому просто неможливо затягнути хабарника на фронт. Хіба-що той підпише контракт, але кому він такий треба на передку? Аби крав боєприпаси, особисті речі чи "Налбуфін"?

До речі, зараз не видати посвідчення учасника бойових дій військовослужбовцю майже неможливо, ви знали про це? Навіть кінченим аватарам рано чи пізно тихцем вручають папірець і срачами женуть із частин. Надто сильний контроль згори над цим питанням.

Тому відсилати хабарників на Схід, аби потім вони гарантовано повертались із правом на землю та решту пільг за кошт платників податків - "геніально", пане Гройсман.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі