Про патріотів від релігії

Московський патріархат - зло. Керований із Кремля бізнес, що має пільги і заробляє гроші. А що Київський? А те ж саме, тільки з поправкою на патріотичне забарвлення

Московський патріархат - зло. Всі давно звикли. Змирилися. Керований із Кремля бізнес, що має пільги і заробляє гроші. А що Київський? А те ж саме. Просто як у тій історії - сучий син, але наш сучий син. Отримує пільги? Так. Їздять на 600-х мерседесах? Так.

Використовують ту ж бізнес модель, тільки з поправкою на патріотичне забарвлення.

Так, вони сильно нам допомогли на Майдані. Одні з багатьох. Але, здається, вони просто переслідували свої інтереси. У боротьбі за частку ринку з Московським патріархатом.

Сьогодні прийшла новина. Київрада дозволила УПЦ КП не сплачувати 2 мільйони гривень пайового внесоку за будівлю у Десятинному провулку, мотивуючи це тим, що цей офісно-житловий комплекс є "культовою спорудою".

Культова споруда. Звичайно. Питання в тому, що є культом для базарників із Київського патріархату. Торгово-офісна церква? Апартаменти-скит преміум сегменту? Для просунутих ченців?

Ганьба церкві, яка повинна сповідувати те, що проповідує. Вже сам факт появи цього будинку є ганьбою. З ним кияни воюють вже не перший рік. Порушує всі правила Подолу. Підноситься над серцем Києва. Хоча, якщо це культова споруда - то мають право. Адже не можна будувати вище церкви. А це новий варіант храму для торговців від ряси.

Ганьба Київраді, яка спочатку приймає популістські рішення, ввівши клоунський мараторий на підвищення тарифів, а потім відмовляється від коштів, що належать київській громаді. Оскільки грошей у міста багато? Вже все парку облагороджені і вулиці відремонтовані? І питання не в сумі. 2 млн грн - це не багато чи мало. Але це гроші в тому числі і бідної пенсіонерки.

Ганьба киянам, які голосували за цю Київраду, що складається із забудовників в перемішку з людьми Черновецького. Які навіть і не ховалися, не приховували свою сутність на виборах.

Патріотизм - останній притулок негідників. Патріоти від релігії, що заробляють мільйони, теж готові одягнути вишиванку. Питання в тому, чи такі ідіоти всі навколо, що не здатні за патріотизмом роздивитись потрійне підборіддя лицеміра.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі