четвер, 30 січня 2020 05:05

З'явилися оновлені дані про кількість загиблих від коронавірусу

З'явилися оновлені дані про кількість загиблих від коронавірусу
Від коронавірусу загинули 170 людей. Фото: Фокус

Кількість загиблих від коронавірусу в Китаї зросла до 170 осіб.

Всі загиблі є жителями Китаю, пише South China Morning Post з посиланням на дані органів охорони здоров'я Китаю.

Станом на кінець середи, 29 січня, число зареєстрованих випадків зараження сягнуло позначки 7 892 по всьому світу. Вранці того ж дня повідомлялося про 130 загиблих, було зафіксовано 6057 випадків захворювання.

Водночас Global Times з посиланням на Національну комісію охорони здоров'я Китаю повідомляє, що лікарі почали фіксувати зменшення кількості нових хворих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українців перебуває у провінції Хубей та місті Ухань

Зниження було зафіксовано у понад 10 провінціях Китаю, зокрема провінцію Хубей, яка стала місцем розповсюдження коронавірусу.

Нагадаємо, у Китаї зафіксували спалах невідомої пневмонії, але, на відміну від неї, дуже швидко вражає легені й інші органи, розпочався з ринку морепродуктів у китайському місті Ухань.

Нині сам ринок зачинений і огороджений поліційною стрічкою, а у місті активно відбуваються заходи із знезараження.

26 січня стало відомо, що смертоносний коронавірус з Китаю може передаватися в інкубаційний період, коли людина навіть не підозрює, що вона хвора. Інкубаційний період триває від одного до 14 днів.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися оновлені дані про кількість загиблих від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі