субота, 13 жовтня 2018 19:25

Журналіст записав на Apple Watch своє вбивство

Журналіст записав на Apple Watch своє вбивство
Журналіста вбили в консульстві. Фото: NEWSru

Смарт-годинник Apple Watch записали момент вбивства саудівського журналіста Джамала Хашуджі у консульстві Саудівської Аравії в Туреччині.

Про це повідомив в суботу, 13 жовтня, телеканал CNN з посиланням на турецьку газету Sabah.

Журналіст включив запис аудіо, коли заходив у будівлю. Пристрій зафіксував процес його допиту, тортур і вбивства. Звукові файли були відправлені на телефон Хашкаджі, який він залишив своїй нареченій, а також були збережені в його акаунті в "хмарному сховищі" iCloud.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принцеса Саудівської Аравії прикрасила обкладинку Vogue

Саудівські посадові особи помітили годинник та спробували вилучити записи. Вони кілька разів вводили неправильні паролі і заявили, що видалили деякі звукові файли, розблокувавши пристрій за допомогою відбитка пальця Хашкаджі.

Представник компанії Apple заявив CNN, що годинник Apple Watch неможливо розблокувати таким чином, так як у них немає цієї функції.

4 червня у Саудівській Аравії відбулася історична для країни подія: першій жінці після кількох місяців підготовки видали посвідчення водійки.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст записав на Apple Watch своє вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі