вівторок, 26 листопада 2019 08:45

Землетрус сколихнув кілька міст: відео руйнувань
3

26 листопада  в Албанії стався потужний землетрус магнітудою 6,4 бали
Фото: news.liga.net
26 листопада  в Албанії стався потужний землетрус магнітудою 6,4 бали
26 листопада  в Албанії стався потужний землетрус магнітудою 6,4 бали

26 листопада землетрус магнітудою 6,4 стався в Адріатичному морі поблизу узбережжя Албанії.

Поштовхи почалися близько 6-ї ранку за київським часом. Сейсмологи кажуть, що епіцентр знаходився між столицею Албанії Тираною та другим за величиною містом – Дурресом.

Повідомляється про численні руйнування, також є непідтверджена інформація про загиблих, триває пошукова операція, повідомляє Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 10 загиблих і 520 постраждалих: розповіли про наслідки землетрусу

У місті Тумане загинув чоловік, повідомляється, що він в паніці вистрибнув з балкону, є інформація про двох зниклих без вісти. З-під завалів вдалося врятувати двох хлопчаків.

Приблизно через 20 хвилин стався ще один поштовх магнітудою 5,3 за 30 кілометрів на північний захід від столиці Тірани. Пізніше були зафіксовані ще вісім повторних поштовхів магнітудою від 3,8 до 4,1.

У вересні в Албанії стався землетрус магнітудою 5,8, через який травмувалося 105 людей і сотні будинків були пошкоджені. Це був найпотужніший землетрус в країні за останні 30 років.
.

Зараз ви читаєте новину «Землетрус сколихнув кілька міст: відео руйнувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі