понеділок, 24 червня 2019 11:37

"Змусимо тебе відповісти": знаменитості звернулися до Трампа у відеоролику

"Змусимо тебе відповісти": знаменитості звернулися до Трампа у відеоролику
Знаменитості стверджують, що докази співпраці Трампа з російським урядом були знайдені. ФОТО: Now This

Американські зірки звинуватили президента Дональда Трампа й главу Мін'юсту США Вільяма Барра у брехні про втручання російського уряду в президентські вибори 2016-го, за результатами яких Трамп прийшов до влади.

Для цього записали відеоролик, який опублікував ресурс Now This.

"2016-го російський уряд атакував нашу демократію. Вони масштабно й систематично втручалися у президентські вибори. Вони зламували поштові скриньки, поширювали брехню в соцмережах, організували тисячі контактів за темою кампанії Трампа. Це була масштабна таємна операція, щоб допомогти йому виграти", — стверджують зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп вирішив налякати американців перед виборами президента

За словами знаменитостей, під час розслідування спецпрокурор Мюллер знайшов докази втручання уряду РФ у вибори, але їх замовчали.

"Кампанія Трампа мала понад 200 контактів із російськими оперативниками. Про жоден із них не прозвітувала. Замість цього Трамп брехав і намагався все приховати від слідчих й американського суспільства. Іншими словами, Трамп став на бік небезпечної ворожої сили проти Сполучених Штатів. Він вступив у змову з Росією й скомпрометував нашу демократію", — наголосили зірки.

Як вони стверджують, усі докази наявні у звіті Мюллера.

"Від імені народу ми змусимо тебе відповісти за все це, тому що ніхто, навіть президент США, не понад законом", — заявили знаменитості.

Результати розслідування показали, що Росія втручалася у вибори президента США, які проходили 2016-го. Однак доказів змови команди Дональда Трампа з урядом РФ не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «"Змусимо тебе відповісти": знаменитості звернулися до Трампа у відеоролику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі