середа, 29 листопада 2017 08:36

Запрацювали додаткові санкції США проти Росії

Запрацювали додаткові санкції США проти Росії
Санкції наклали через російську агресію проти України. Фото: texty.org.ua

У Сполучених Штатах Америки набули чинності санкції проти банківського і енергетичного секторів економіки Росії. Їх наклали через її агресію проти України.

Про це повідомляє Міністерство фінансів США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді Європи розглядають скасування санкцій проти Росії за анексований Крим

Департамент контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США опублікував оновлену інструкцію із застосування обмежень, що пов'язані з Україною та Росією.

Підкреслюється: "Зміни стосуються поправок до Директиви 1 і Директиви 2, пов'язаних з українсько-російським питанням, що були прийняті 29 вересня 2017 року".

Таким чином, забороняється здійснювати операції, надавати фінансування або проводити інші грошові операції з визначеними термінами чи капіталом з компаніями, що перебувають під санкціями, на термін більше 14 днів відповідно до змін у Директиві 1. Тоді як раніше цей термін обмежувався 30 днями.

Згідно з поправками до Директиви 2 в енергетичному секторі термін кредитування скорочується з 90 до 60 днів.

Сполучені Штати Америки планують запровадити нові санкції проти Росії. Передбачається, що вони стануть безпрецедентними за своїм масштабом. Розгляд цього питання відбудеться вже невдовзі.

Зараз ви читаєте новину «Запрацювали додаткові санкції США проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі