пʼятниця, 27 жовтня 2017 17:24

Закордонні ЗМІ висміяли виграші Ляшка у лотерею

Закордонні ЗМІ висміяли виграші Ляшка у лотерею
Звістка про небувалий виграш Ляшка потішила закордонні ЗМІ. Фото: ICTV

Закордонні ЗМІ та їхні читачі висміяли "раптову" удачу лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Політик заявив, що здобув півмільйона гривень, тричі вигравши в лотерею. Потім виправився - сказав, що робив ставки на футбольні команди.

Заяви політика швидко розлетілись по сусідніх країнах. Люди жартують над такою прихильністю фортуни та згадують своїх політиків, яким також таланило в азартних іграх. Як з'ясувалося, таких немало.

Чеські інтернет-читачі видання Echo24 посміялися із "випадковості", яка допомогла політику виграти півмільйона.

Skeptik proti Septiku

Неможливо ж зняти відбитки пальців. Що злодій запримітив, те й украв.

Jig

Він трішки плутає яблучка з грушками. Лотерея і ставки на футбольні матчі — це абсолютно різні речі. Інші принципи, інші ризики, інші можливості.

Pepa Fikejz

Нагадало: звинувачуваний: "Він сам упав на ніж", суддя: "Сім разів?"

Чехи згадують словацьку жінку-політика Анну Бубенікову, яка 2012 року також прикривала корупційні схеми виграшами в лотереї. Тоді збиток країни оцінювали в десятки мільйонів словацьких крон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олежка, вилазь, лотерейку застудиш" - у мережі глузують з виграшу Ляшка

Польські ЗМІ згадують, що їхня країна уже мала двох "улюбленців фортуни".

Wolnosc24 згадали, що один із президентів Польщі Лех Валенса регулярно ходив грати у Тотолотку - букмекерські контори. Про це він та його дружина зізналися в автобіографічній книзі.

Інший політик-гравець - Павел Піскорский. Коли у 1990-х його запитали про походження статків, він продемонстрував сертифікат із казино в Гдині на суму більш ніж 4 млн злотих - $500 тис. за нинішнім курсом.

Подію з Ляшком висміяли в коментарях читачі Niezalezna:

Superdziad

Може й правду каже. Написали б номери (що виграли. - Gazeta.ua). Кожен міг би переконатися.

RYSZARD

А от і випала оказія подивитися, де гроші Хмельницького та Бандери.

john.doe

Певно, йому Валенса номери підказував.

Нардеп заявив, що тричі перемагав у розіграшах Української національної лотереї. Пояснив, що 283 560 грн, 153 485 грн і 134 тис. грн виграв на футбольних ставках:

— Ставив там, де високий коефіцієнт: на "Шахтар", на "Ліверпуль". Виграв, заплатив податки. Так я і раніше зароб­ляв гроші.

Зараз ви читаєте новину «Закордонні ЗМІ висміяли виграші Ляшка у лотерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі