субота, 28 вересня 2024 09:56

Зустріч Зеленського з Трампом пройшла "дуже добре" - Politico

Зустріч Зеленського з Трампом пройшла "дуже добре" - Politico
Президент Володимир Зеленський 27 вересня зустрівся із кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. Фото: president.gov.ua

Зустріч президента України Володимира Зеленського із кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом 27 вересня "минула дуже добре".

Трамп під час розмови був "дуже уважним". Про це пише Politico з посиланням на неназваного посадовця з української делегації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зробив заяву після зустрічі із Трампом у Нью-Йорку

"Ми детально обговорили наш план і поговорили про деякі ключові речі", - розповів співрозмовник.

Однак, про деталі він не повідомив.

Раніше у пресслужбі українського президента зазначили, що Зеленський встиг обговорити з Трампом загальну ситуацію в Україні, наслідки війни для українців та економіки.

Приділили також увагу постійним російським обстрілам українських міст і цивільної інфраструктури. Йшлося про важливість американських систем Patriot для захисту мирних жителів.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Нью-Йорку із кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом. Зеленський подякував Трампу за зустріч, згадавши, що з часу останньої їхньої особистої зустрічі минуло п'ять років.

Трамп після зустрічі заявив, що для закінчення війни РФ проти України потрібно укласти "справедливу угоду". Він також прийняв запрошення Зеленського відвідати Україну.

Зараз ви читаєте новину «Зустріч Зеленського з Трампом пройшла "дуже добре" - Politico». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі