четвер, 02 березня 2017 20:18

"Вони не пройдуть" - як живе російське місто, вільне від геїв
12

Фото: macos.livejournal.com

Місто Светогорськ, що в Ленінградській області РФ, оголосили населеним пунктом вільним від геїв,

Про це 1 березня заявив мер Сергій Давидов, пише сайт 47news.ru.

"В місті немає жодного гея. При цьому населення Светогорську становить близько 15 тисяч чоловік. Вони не пройдуть навіть з Заходу", - коротко заявив Давидов інтернет-виданню.

За його словами, навряд чи ще якесь місто в Росії може похвалитися такими результатами. Тому мер готовий надавати консультації, як цього досягти. А в зв'язку з важливістю питання - організовувати виїзні семінари, причому на безоплатній основі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії будують "рейхстаг" для тренувань штурму

Блогер Олександр Беленький показав у себе на сторінці в Живому журналі, як виглядає Светогорськ.

"Недавно я проїжджав через це місто і зробив дивовижні фотографії. Дивіться, як живе останній оплот моральності. Репортаж я готував для іншої теми, але немає сил ховати ці фотознімки від вас", - пише він.

У Росії знищили 60 т польських яблук. Їх виявили на 33-му кілометрі Київського шосе при огляді 3 автомобілів з Білорусі. Продукцію, заборонену до ввезення на територію РФ, вилучено з обігу і знищено, відповідно до чинного законодавства, на полігоні твердих побутових відходів у Ступінському районі Московської області.

Зараз ви читаєте новину «"Вони не пройдуть" - як живе російське місто, вільне від геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі