пʼятниця, 18 вересня 2020 05:15

В ім'я жінок Білорусі: Лукашенко заявив про продовження російсько-білоруських навчань

В ім'я жінок Білорусі: Лукашенко заявив про продовження російсько-білоруських навчань
Росія перекинула в Білорусь на навчання близько 300 військовослужбовців. Фото: gazeta.ru

Виконувач обов'язків президента Білорусі Олександр Лукашенко анонсував другий етап російсько-білоруських військових навчань "Слов'янське братство".

Для участі в них вже прибули підрозділи 76-ї десантно-штурмової дивізії Західного військового округу РФ (в/ч 07264, м.Псков), які воювали проти України на Донбасі, повідомляє близький до президентської прес-служби Telegram-канал "Пул Першого".

Лукашенко заявив, що новий етап навчань незабаром пройде на території Білорусі. Конкретних термінів не назвав. Проте підкреслив, що навчання будуть присвячені жінкам Білорусі.

Російсько-білоруські навчання 2020 стартували 14 вересня в Білорусі. Вони триватимуть до 25 вересня, маневри будуть проводитись на полігоні "Брестський".

Росія відправляє на навчання псковських десантників. У навчаннях мали також брати участь підрозділи збройних сил Сербії, однак Сербія відмовилась від участі одразу після того, як представниця МЗС РФ принизила президента Сербії Александера Вучича.

Зараз ви читаєте новину «В ім'я жінок Білорусі: Лукашенко заявив про продовження російсько-білоруських навчань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі