понеділок, 18 вересня 2017 08:19

Відбулась зустріч Тіллерсона та Лаврова: про що говорили дипломати

Відбулась зустріч Тіллерсона та Лаврова: про що говорили дипломати
В ході бесіди сторони обговорили взаємодію щодо сирійської кризи і врегулювання ситуації в Україні. Фото: epa

Зустріч глави МЗС РФ Сергія Лаврова і держсекретаря США Рекса Тіллерсона завершилася, вона тривала близько 45 хвилин.

В ході бесіди сторони обговорили взаємодію щодо сирійської кризи і врегулювання ситуації в Україні.

Як заявила офіційний представник Держдепу США Хізер Науерт, на зустрічі Тіллерсон і Лавров "знову підтвердили прихильність до врегулювання військової ситуації в Сирії, скорочення насильства і створення умов для реалізації Женевського процесу відповідно до резолюції Ради Безпеки ООН 2254".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американських туристок облили кислотою

"17 вересня в Нью-Йорку відбулася зустріч міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова і держсекретаря США Тіллерсона. Сторони обговорили взаємодію щодо сирійської кризи та інші аспекти ситуації на Близькому Сході і на півночі Африки, а також хід реалізації мінських домовленостей", - уточнила офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова.

У свою чергу голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов заявив, що одним із приводів зустрічі Лаврова і Тіллерсона могло бути засідання по реформі ООН, яке пройде в понеділок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародна коаліція звинувачує Росію в авіаударі по Сирії

Американський президент опублікував відео "приголомшливого удару" по Клінтон. Президент США Дональд Трамп в Twitter зробив репост відеоролика, на якому він нібито завдає удар м'ячем для гольфу по Хілларі Клінтон.

Зараз ви читаєте новину «Відбулась зустріч Тіллерсона та Лаврова: про що говорили дипломати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі