вівторок, 01 серпня 2023 06:18

У РФ за добу підпалили три військкомати

У РФ за добу підпалили три військкомати
У Пітері чоловік закидав коктейлями Молотова військкомат. Фото: pixabay.com

Учора в Санкт-Петербурзі чоловік підпалив військкомат Центрального району.

Після цього він, використовуючи стареньку "Ладу", спробував протаранити ворота у внутрішній двір військкомату. Відповідне відео опублікували російські Telegram-канали.

"Інцидент стався на вулиці Чайковського 31 липня. На кадрах з камери відеоспостереження можна побачити, як чоловік по черзі кидає в двері будівлі дві пляшки з "коктейлем Молотова". Один з перехожих марно намагався його зупинити", – йдеться у повідомленні.

Згодом його затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотники атакують Москву: повідомляють про численні прильоти

При затриманні чоловік заявив, що вчинити підпал його переконав "співробітник ФСБ Колесніков": той нібито зв'язався з ним близько двох тижнів тому і переконав підпалити військкомат, щоб отримати доступ до "документів, які військкомат відправляє в Україну".

Крім цього, два пенсіонери старше 80 років підпалили військкомат у Подольську, а 77-річна жінка кинула "коктейль Молотова" у військкомат у Калузі. Усе це в один і той самий день.

На початку червня в Ульяновській області 52-річна жінка-пекар зайшла до військкомату і кинула на підлогу пляшку з легкозаймистою рідиною, після чого спробувала втекти. А навесні в Первоуральську затримали 73-річну жінку, яка двічі намагалася підпалити військкомат. Та заявила поліцейським, що її змусили зробили це телефонні шахраї, розповівши їй про терористів у будівлі.

Зараз ви читаєте новину «У РФ за добу підпалили три військкомати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі