пʼятниця, 10 травня 2019 21:56

У Білорусі посилюють покарання за корупцію

У Білорусі посилюють покарання за корупцію
Лукашенко підписав декрет про посилення покарання за корупцію. Фото: Proos

Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав декрет, який підсилить покарання за корупцію.

Зокрема засуджені за корупційні злочини не зможуть розраховувати на умовно-дострокове звільнення чи заміну частини покарання більш м'яким. Про це повідомляє прес-служба президента Білорусі.

"Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав 10 травня декрет Про додаткові заходи щодо боротьби з корупцією. Документ видано з метою посилення заходів відповідальності за вчинення корупційних злочинів", - йдеться в повідомленні.

"Відповідно до декрету - особи, засуджені за вчинення корупційних злочинів, не підлягають поданням до умовно-дострокового звільнення або заміни невідбутої частини покарання більш м'яким", - додали у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівника Служби безпеки президента звільнили з посади

Колишнього заступника держсекретаря Ради безпеки Білорусі Андрія Втюріна затримали за діяльність в інтересах ФСБ і Федеральної служби охорони Росії. Втюрін протягом останніх 25 років входив у найближче коло спілкування Лукашенка і був вхожий в сім'ю білоруського лідера.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі посилюють покарання за корупцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі