пʼятниця, 10 січня 2020 12:22

У вертольота, що віз дітей до школи після канікул, відмовив двигун

У вертольота, що віз дітей до школи після канікул, відмовив двигун
У Росії аварійно сів вертоліт із дітьми. Фото: рrm.ua

У Росії, на півночі Красноярського краю, аварійно сів вертоліт Мі-8 із дітьми на борту. В адміністрації села Хатанга уточнили, що авіатранспорт перевозив школярів до школи-інтернату після канікул із селища Синдасско.

"Вертоліт перебуває за 206 кілометрів на північний схід від Хатанги Таймирського муніципального району. За попередніми даними, на борту перебували 17 осіб, зокрема 3 члени екіпажу", – повідомили у регіональному главку МНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіакатастрофа в Ірані: показали нові відео падіння літака

За попередньою інформацією, постраждалих і загиблих немає.

"У Мі-8, що належить "КрасАвіа", відмовив один із двигунів, що і стало причиною вимушеної посадки", – повідомляє видання ТАСС.

Водночас старша помічниця Західно-Сибірського транспортного прокурора Оксана Горбунова розповіла, що вертоліт екстрено сів через спрацювання одного з датчиків несправності.

Раніше у Росії потрапив в аварію вертоліт Мі-8. Постраждали шестеро людей. Усі постраждалі – з переломами.

Повітряне судно авіакомпанії "КрасАвіа" здійснило жорстку посадку на бік у Красноярському краї, в районі селища Байкіт. Причиною називають сніговий вихор.

Зараз ви читаєте новину «У вертольота, що віз дітей до школи після канікул, відмовив двигун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі