пʼятниця, 11 вересня 2020 12:56

У Росії відновили хронологію подій перед отруєнням Навального

У Росії відновили хронологію подій перед отруєнням Навального
Російська поліція відновила хронологію подій перед отруєнням Навального. Фото: Reuters

У РФ транспортна поліція відновила хронологію перебування російського опозиціонера Олексія Навального та осіб, що супроводжували його в Томську і Томській області. Також правоохоронці встановили, де саме харчувався Навальний перед отруєнням.

Про це повідомила пресслужба управління на транспорті МВС РФ у Сибірському федеральному окрузі.

"Встановлено маршрут пересування, коло спілкування, а також місця проживання та відвідування. Серед них - готель Xander Hotel з рестораном Velvet, наймана квартира, де відбувалася робоча зустріч прихильників Навального, "Віденська кав'ярня" в аеропорту міста Томська. Згідно з отриманими даними, саме в перерахованих місцях Навальний приймав їжу і вживав напої, в тому числі вино й алкогольні коктейлі", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляють, що російська поліція опитала 5 з 6 осіб, які супроводжували Навального під час поїздки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У клініці, де лікується Навальний, посилили заходи безпеки

20 серпня російському політику Олексію Навальному стало зле під час перельоту з Томська в Москву. 2 вересня в уряді Німеччини заявили, що, згідно з висновками військових токсикологів, Навального отруїли речовиною з групи "Новичок".

Зараз ви читаєте новину «У Росії відновили хронологію подій перед отруєнням Навального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі