пʼятниця, 05 лютого 2021 03:27

У Росії помер лікар, який рятував Навального

У Росії помер лікар, який рятував Навального
Смерть Маскимішина називають раптовою. Фото: Укрінформ

Помер заступник головного лікаря Омської лікарні швидкої допомоги Сергій Маскимішин. Він керував закладом, що надав первинну медичну допомогу від отруєння російському опозиціонеру Олексію Навальному. Чоловікові було 55 років.

Смерть Маскимішина називають раптовою.

"Із жалем інформуємо, що … заступник головного лікаря з анестезіології та реанімації лікарні швидкої допомоги №1, асистент кафедри Омського державного медичного університету, кандидат медичних наук Максимішин Сергій Валентинович раптово помер",- йдеться у заяві лікувального закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МЗС України різко відреагували на вирок Навальному

20 серпня Олексій Навальний потрапив до відділення гострих отруєнь Омської лікарні швидкої допомоги №1 після того, як відчув симптоми сильного отруєння в пасажирському літаку, що прямував із Сибіру до Москви.

Пізніше в німецькій лабораторії було встановлено, що опозиціонера намагалися отруїти хімічною зброєю групи "Новічок".

Сам Олексій Навальний неодноразово висловлював слова подяки лікарям в Омську, які зробили все необхідне для того, щоби він вижив та продовжив лікування в Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «У Росії помер лікар, який рятував Навального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі