четвер, 05 листопада 2020 12:46

У Грузії прихильники опозиції протестують під окружними виборчкомами: є затримані

У Грузії прихильники опозиції протестують під окружними виборчкомами: є затримані
У Грузії правоохоронці затримали кілька людей на акціях протесту після виборів. Фото: скріншот відео

У столиці Грузії Тбілісі перед приміщеннями, у яких знаходяться окружні виборчі комісії, проходять акції протесту опозиції. Про це повідомляє Перший канал Грузії.

Опозиція звинуватила виборчкоми в фальсифікації результатів парламентських виборів і вимагає допуску на засідання комісій.

На акціях присутні члени "Національного руху" - Леван Хабеішвілі, Хатія Деканоїдзе, представники "Єдиної Грузії" і "Лело".

Біля приміщень виборчих комісій мобілізована поліція. На акціях протесту правоохоронці затримали кілька людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли ножі й електрошокер: у Нью-Йорку заарештували учасників протестів після виборів

31 жовтня в Грузії відбулися парламентські вибори. За попередніми результатами голосування, перемагає правляча партія "Грузинська мрія", а опозиційна сила "Єдиний національний рух" займає 2-ге місце.

Наступного дня, 1 листопада, в центрі грузинської столиці Тбілісі почали збиратися прихильники опозиції, які не згодні з результатами парламентських виборів. На акцію протесту також прийшли представники опозиційних партій.

Зараз ви читаєте новину «У Грузії прихильники опозиції протестують під окружними виборчкомами: є затримані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі