четвер, 12 липня 2018 15:34

Twitter видалить заблоковані акаунти через підозрілу активність

Twitter видалить заблоковані акаунти через підозрілу активність
На виборах президента США 2016 року Twitter був серйозним інструментом впливу Росії. Фото: nytimes.com

Twitter хоче видалити акаунти, які заблокували через підозрілу активність.

"Живі" акаунти обіцяють не чіпати, повідомляє The New York Times.

Більшість сторінок належать реальним людям, які втратили над ними контроль і не змінили на вимогу компанії пароль. Представник Twitter заявив, що рахунок йде на десятки мільйонів акаунтів.

Загальна кількість підписників знизиться майже на 6%. Звичайний користувач втратить в середньому по 4 підписники, великі акаунти - тисячі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорватські фанати підтримали Вукоєвича і написали "Слава Україні!"

Компанія визнала, що використання таких профайлів та накручування фальшивих фоловерів застосовувалося не в найкращих цілях.

"Ми не вітаємо фейкове збільшення підписників, бо це не точна міра впливу когось на платформу чи взагалі впливовість у світі", - сказав Дель Гарвей, віце-президент Twitter. - "Ми хочемо, щоб люди мали впевненість, що вони взаємодіють зі справжніми користувачами".

Для Twitter реформа відбувається в критичний момент. Цю компанію різко критикували за дозвіл зловживання "мови ненависті" на своїй платформі.

Twitter був серйозним інструментом впливу Росії на виборах 2016 року. Тоді для агітації та дезінформації використовувались десятки тисяч облікових записів.

У харківському відділку поліції правоохоронці познущалися над чоловіком. Відповідне відео оприлюднили на сторінці "Брати Яковлєви" у twitter.

Зараз ви читаєте новину «Twitter видалить заблоковані акаунти через підозрілу активність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі