неділя, 23 лютого 2020 02:52

Трамп заборонив публікувати книгу свого екс-радника, в якій йдеться про Україну

Трамп заборонив публікувати книгу свого екс-радника, в якій йдеться про Україну
Трамп: Книгу Болтона публікувати не можна. Фото: Еспресо

Президент США Дональд Трамп наказав заблокувати публікацію книги свого екс-радника з питань національної безпеки Джона Болтона.

"Ми спробуємо заблокувати публікацію книги. Він (Джон Болтон – ред.) може це зробити (опублікувати книгу – ред.) після того, як я піду з цієї посади, але не тоді, коли я перебуваю в Білому домі", - сказав Трамп, пише The Washington Post.

Він пояснив, що всі матеріали в книзі "цілком таємні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Імпічмент Дональда Трампа завершився

Трамп назвав свого колишнього високопоставленого помічника "зрадником". І додав, що Болтон "просто вигадує всі справи".

Колишній радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон написав книгу "Кімната, де все це сталося". Чорновий варіант передав до Білого дому для ознайомлення. Трамп особисто ознайомився зі змістом рукописів і заявивши, що книгу не можна видавати взагалі.

З інформації, що просочилася в медіа, рукописи розкривають ключові моменти від першої особи щодо спроб кабінету Трампа тиснути на Україну, аби змусити її відкрити розслідування проти Джо Байдена, нинішнього опонента президента США на виборах. Це питання стало предметом процесу імпічменту глави Білого дому впродовж минулих місяців у Конгресі.

Зараз ви читаєте новину «Трамп заборонив публікувати книгу свого екс-радника, в якій йдеться про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі