четвер, 13 квітня 2017 06:25

Трамп назвав "приголомшливою" роботу Тіллерсона в Москві

Трамп назвав "приголомшливою" роботу Тіллерсона в Москві
Трамп похвалив Тіллерсона. Фото: BBC

Президент США Дональд Трамп назвав "приголомшливою" роботу держсекретаря США Рекса Тіллерсона на переговорах в Москві. Там він зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним і главою МЗС Росії Сергієм Лавровим, повідомляє 112 канал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч з Путіним: Тіллерсон озвучив вимогу США

Про це американський лідер заявив у ході спільної прес-конференції з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом.

"Хочу відзначити чудову роботу, виконану держсекретарем Рексом Тиллерсоном в ході його візиту в Москву, щоб просунути інтереси у сфері безпеки США і їх союзників. Він провів приголомшливу роботу", - сказав Трамп.

Трамп також порівняв міць Росії та США, обговорюючи питання нормалізації відносин між Москвою і Вашингтоном.

"Путін - лідер Росії, Росія - сильна країна. Ми - дуже-дуже сильна країна. Подивимося, що з цього всього вийде", - заявив президент США.

У той же час можливість порозумітися з російським президентом Володимиром Путіним і Росією він вважає "чудовою".

11 квітня держсекретар США Рекс Тіллерсон прибув до Москви в перший раз в якості глави американського зовнішньополітичного відомства.

Перед Тіллерсоном в Москву повинен був прибути міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон, однак скасував свій візит. Причиною такого рішення стало загострення ситуації в Сирії.

Зараз ви читаєте новину «Трамп назвав "приголомшливою" роботу Тіллерсона в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі