неділя, 13 вересня 2020 14:25

Тиждень у фото: українці протестують, американські ліси горять, величезний діамант пропонують на аукціоні
13

Gazeta.ua пропонує добірку фото за тиждень, що минає.


Учасники акції "Ні капітуляції!" протестують біля резиденції президента Володимира Зеленського в Конча-Заспі 10 вересня. Запалювали піротехніку й розписали паркан. Виступали проти домовленостей влади з бойовиками. Зокрема, проти спільного патрулювання і інспекції українських позицій в районі Шумів. Про це домовились на засіданні ТКГ

Автор: УНІАН
 

Затонулий танкер Delfi піднімають біля пляжу в Одесі 7 вересня. Він сів на мілину у листопаді торік під час шторму. Рятувальні катери не могли підплисти. Власник не дозволив екіпажу покинути його. Заявили, що небезпечного вантажу на судні немає. Але вміст нафтопродуктів у морі перевищував норму у більш як 150 разів. Пляж закрили. Танкер вдалося підняти з лежачого положення. Потім його евакуювали в порт.

Автор: Getty Images
 

На заводі "Антонова" у Києва збирають літак 4 вересня. Перший "Ан-178" без російських деталей зробили на замовлення уряду Перу для поліції. 9 вересня підприємству виповнилося 100 років.

Автор: Getty Images
 

Діти у захисних масках граються в мобільному телефоні у Києві 7 вересня. З 14 вересня Київ входить до помаранчевої зони карантину. У лікарнях зайнято більше 50% ліжок.

Автор: Getty Images
 

Переселенці протестують під будівлею офісу президента на Банковій у Києві. Вимагають запустити державну програму доступного кредитування на купівлю житла. 50 людей прийшли на акцію "Ось моя країна! А де мій дім?"

Автор: Сергій СТАРОСТЕНКО
 

Волонтери будують дамбу, щоб відновити болото біля Пальмсе в Естонії на початку вересня. В країні відновлюють висушені за радянських часів болота. Там добували торф. Зараз болота виділяють парникові гази.

Автор: Reuters
 

Рибалка кидає кошик з рибою покупцям на ринку у Мумбаї, Індія 7 вересня. Країна є одним із світових лідерів по темпах зараження коронавірусом

Автор: Reuters
 

Люди фотографують перший магазин Apple на вооді у Сингапурі 8 вересня.

Автор: Reuters
 

Спецпризначенні тягнуть учасників акції протесту у Мінську 8 вересня. Люди вийшли на підтримку затриманої лідерки опозиції Марії Колесникової. в Державному прикордонному комітеті повідомили, що опозиціонери Марія Колеснікова, Антон Родненков і Іван Кравцов перетнули кордон з Україною, після цього стало відомо про затримання Колеснікової. Пізніше з'явилася новина, що Колесникова не збиралася залишати територію країни. Її тримають у розташуванні прикордонного загону в Гомельській області.

Автор: Reuters
 

Речі лежать на згарищі будинку в американській Каліфорнії 9 вересня. Західне узбережжя США охопили лісові пожежі.

Автор: Reuters
 

Співробітник аукціону Сотбіс демонструє діамант розміром понад 100 каратів у Нью-Йорку 9 вересня. Це другий за розміром камінь, який колись продавали з молотка. За нього торгуватимуться у жовтні у Гонконгу.

Автор: Reuters
 

Боднар Крістоф Крогеманн несе бочку у майстерні в Бремені. Бочки замовляють винороби і виробники алкоголю з усього світу. Також їх купують для клумб і збору дощової води.

Автор: Getty Images
 

Човни з учасниками реконструкції історичної регати пливуть по Гранд-каналу у Венеції 6 вересня. Це перша подія у місті після карантину. Учасники відновлюють події періоду Венеційської республіки.

Автор: Getty Images
 
Зараз ви читаєте новину «Тиждень у фото: українці протестують, американські ліси горять, величезний діамант пропонують на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі