понеділок, 26 березня 2018 01:43

Створили комікс про те, як армія США програє у конфлікті з Росією

Створили комікс про те, як армія США програє у конфлікті з Росією
Кіберінститут Військової академії США підготував посібник у вигляді коміксу, в якому сили НАТО програють в конфлікті з Росією. Фото: Novorossia today

Кіберінститут Військової академії США (ACI) підготував для молодих військових посібник у вигляді коміксу. У ньому сили НАТО програють в конфлікті з Росією.

Про це пише щомісячний журнал IEEE Spectrum.

Подібна публікація створена для того, щоб спонукати американських військових задуматися про війни майбутнього, і про те, як варто готуватися до подібних конфліктів. За словами одного з авторів проекту, лейтенант-полковника Наталі Ванета, вони хочуть попередити солдат, що в найближчі 10 років війна буде не такою, як в попередні 80 років.

Так, за сюжетом коміксу "Тихі руїни" в 2027 року Молдова і Румунія вирішують об'єднатися, чим викликають невдоволення Москви. Ускладнює ситуацію те, що в цей час Росія і НАТО проводять навчання. В результаті починається повномасштабний конфлікт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світовий рейтинг кіберзлочинців очолила Росія

Москва починає кібератаку і вражає безпілотні озброєння противника, а потім атакує танки Північноатлантичного альянсу. Після цього російські військові захоплюють американське консульство в одному з переможених міст.

Всього створено 4 книжки. За словами авторів коміксу, посібник призначений як для рядових, так і для молодих офіцерів.

Зараз ви читаєте новину «Створили комікс про те, як армія США програє у конфлікті з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі